5 Nisan 2010 Pazartesi

Amacım yapılan bu çalışmaların paylaşımı ile bir şekilde birilerine ilham verecek çalışmaları sunmak, ayrıca özel gereksinimli bireylerle çalışan meslekdaşlarımın kimi çalışmaları çocuklarına yaptırabileceklerini düşünmemdi. Çünkü bazen çalışmaya başladığınızda sizi hayretlere düşürecek denli keyifli ve başarılı performans gösteriyor çocuklarımız. Her çocuk her şeyi yapmak veya öğrenmek zorunda değil elbette. Ama denemelerle becerileri doğrultusunda hem el becerilerinin gelişmesine katkı sağlıyor, estetik duygularının oluşmasını ve en önemlisi ileride üreten , üretmekten haz alan bir birey olma bilincinin yerleşmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bu gerçekleştiğinde ise elbette mutluluğun resmini çizmiş oluyoruz.

2 yorum:

  1. Düşüncelerinizden dolayı sizi kutlamak istiyorum tebrik ederim sizin gibi insanlarla öyle çok karşılaşılmıyor bu dünyada meslek erbabı olupta hiç birşeyden haberi olmayanlarla çok muhatap olduk zamanında :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Bu duyguları paylaşmanıza ve bloğumu ziyaret etmenize sevindim. Gücüm yettiğince yeni eklemelerim olacak. Yeni paylaşımlarda buluşmak üzere...

    YanıtlaSil